Ακουστε το νεο single των Interpol, All the Rage Back Home

Δημοσιεύτηκε στις July 10, 2014 | Συντάκτης: | enJoy Radar |

Το πρώτο single από το επερχόμενο El Pintor, τον πέμπτο δίσκο των Interpol, είναι γεγονός! Και ο τίτλος αυτού, All The Rage Back Home!

To τραγούδι το ακούσαμε για πρώτη φορά σε fan footage που κυκλοφόρησαν online από τη συναυλία της μπάντας στο Newcastle (μαζί με τα Anywhere και My Desire). Όλο αυτό το υλικό επιβεβαιώνει ότι οι Interpol δεν θα επιχειρήσουν καμία τομή στο νέο τους δίσκο και αν μας ρωτάτε, αυτό είναι πολύ ωραίο!

Όσο για το All The Rage Back Home, τα πάντα ξεκινούν με τον χαρισματικό Paul Banks να τραγουδάει μέσα στις σκιές, με τη συνοδεία μιας κιθάρας! Μετά από 50 δευτερόλεπτα όλα αλλάζουν. Οι Interpol ξεδιπλώνουν το πανέμορφο post punk τους, όπως τόσες φορές έχουν κάνει στο παρελθόν. Κάθε επόμενη φράση προσθέτει λίγη παραπάνω ένταση, με κάθε φορά μια νέα μελωδία κιθάρας, μια ακόμη μουσική φράση στο background από τα πλήκτρα, χτίζοντας σταδιακά ένα πολυεπίπεδο ηχητικό αποτέλεσμα!! Καλή ακρόαση!

Συντάκτης: Γιώργος ΚάκαρηςΓιώργος Κάκαρης

Απελπισμένος Βιολόγος σε παρατήρηση του εαυτού του και των γύρω του! Αναζητώντας γεγονότα και απαξιώνοντας ιδέες & στερεότυπα!

Ακουστε το νεο single των Interpol, All the Rage Back Home 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Εσύ τι λες για όλα αυτά;